Dag 5 Vrijdag 12 augustus; druk dagje van Palm Coast via Kennedy Space Center naar Miami

Zoals de titel al aangeeft is het vandaag een druk dagje geworden. Na het ontbijt zijn wij vertrokken vanuit Palm Coast naar Kennedy Space Center. Dit was ander half uur rijden. Het was een prachtige rit en het weer was ook prachtig en heet. Dat was goed te merken op de parkeerplaats wat een hitte! De toegangskaartjes hadden wij al in Nederland online gekocht dus we konden zo doorlopen. Alles is best leuk aangelegd en indrukwekkend om te zien. Wel denk ik dat je speciale interesse voor de ruimtevaart moet hebben om hier volledig van te genieten. Maar ben je in  Florida dan “moet” je hier geweest zijn. Wij hebben hier niet een uitgebreid tour gedaan maar hebben wel in de space shuttle lanceer simulator gezeten. Dit was weer op z’n Amerikaans goed geregeld met alle (overdreven) waarschuwingen erbij. Al met al was het best een aardig museum.
Daarna op weg richting Miami. Dit was toch minimaal 3,5 uur rijden en omdat het inmiddels twee uur ’s middags was hebben we besloten om dit via de Sawgrassmill mall te doen. Voor het gemak waren we twee dingen vergeten:
1. het was vrijdagmiddag en dan is het net als in Nederland drukker op de weg,
2. vandaag mag je kleding kopen zonder tax en dat weten niet alleen de toeristen!
Uiteindelijk viel het drukke verkeer wel mee, zeker vergeleken met de spits in Nederland maar toch koste het 4 uur voordat we er waren. De drukte in de mall viel niet mee, wat een mensen!
Maar toch hebben we onze eerste aankopen gedaan. In de Gap outletstore hebben wij toch het een en ander voor de boys kunnen kopen.
Na wat gegeten te hebben op de foorcourt zijn we weer vertrokken richting ons hotel in Miami. Dit ritje duurde slechts 40 minuten.
Hotel ziet er keurig uit en ligt redelijk centraal. (Best Western on the Bay Inn & Marina)
Morgen gaan we Miami bekijken.

Een gedachte over “Dag 5 Vrijdag 12 augustus; druk dagje van Palm Coast via Kennedy Space Center naar Miami

Reacties zijn gesloten.