Dag 14 – Kelly Park

Vandaag stond Kelly Park op het programma. Om 9 uur reden we weg bij de villa richting Kelly Park. Het was enkel een uurtje rijden. Op de hoek van Kelly park zat king’s tube shop, hier huurde we drie binnenbanden. Bij het park aangekomen parkeerde we de auto en sleepte de banden, handdoeken en coolbox mee naar de bron.
Want in Kelly park stroomt een klein stroompje waar je heerlijk in kan dobberen en relaxen. Het was nog vroeg en er waren niet veel andere mensen. Het water was kraakhelder maar ook ijskoud. Maar wanneer je eenmaal door was, was het heerlijk om rustig met de stroom mee te dobberen. Wat een rust hier! Dit was even helemaal bijkomen na alle drukte van Disney en kissimee. We zagen zelfs schildpadden en in het gras kwam er ook nog even een slang langs.

20120820-215123.jpg

20120820-213932.jpg
Het werd wel steeds drukker maar het bleef erg gezellig. Deze plaats is in het weekend afgeladen, het is er dan ook erg leuk. We hebben het stroompje een paar keer afgedobberd.

20120820-214611.jpg
Uiteindelijk hebben we het er redelijk wat uurtjes uitgehouden. Eenmaal weer in de villa werd daar ook weer gezwommen.
Als avondmaal werd de plaatselijke tgi fridays bezocht waarna we ook nog even richting wallmart gingen voor een extra sporttas, want niet alles past in de twee koffers die wij bij ons hebben. De mall en outlet bezoekjes zijn hier de oorzaak van.
Morgen staat Disney studio’s op het programma.