Dag 15 – Disney studios

Vandaag hebben we ons laatste Disney park bezocht; Disney Studio’s. Vorig jaar zijn wij daar ook geweest en vonden het wel leuk maar een beetje rommelig en “on”-Disney.
We gingen er dus met gemengde gevoelens heen, maar wel weer op tijd want dat is toch wel iets dat je moet doen als het druk is, zorg er voor dat ruim op tijd bent.
Wij waren op tijd en splitsen ons gelijk op, twee van ons gaan naar de tower of terror en de andere gaan naar toy story mania. Het was nog voor 9 uur toen we bij de tower stonden en met nog geen 5 minuten wachten mochten we al in deze attractie. Hij is best leuk, de spanning zit meer in het verhaal en het hele gebeuren er om heen dat het “vallen” van de lift zelf.
Hierna gingen we gelijk naar toy story mania om de andere op te zoeken. Die hadden deze attractie ook al gedaan met een minimale wachttijd maar ze hadden ook gelijk fast passen gehaald.
En dat was maar goed ook, want de wachttijd was nu al opgelopen tot 90 minuten!
Onze fastpassen waren nog niet geldig dus in de tussen tijd deden we nog wat minder populaire attracties.
Onderweg kregen we nog fastpassen voor star tours voor in de middag. Toch even kijken wat dat is, blijkt de wachttijd slechts 10 minuten te zijn. Dus gelijk naar binnen. Ik moet zeggen dat hij erg leuk was, erg leuk gedaan met 3-D en beweging, leek het net een echte space simulator. Alles in het thema van Starwars.
Uiteraard werd de Indiana Jones show niet vergeten en ook de cars, motors and explosions show niet.

20120821-213127.jpg

Hierna was het alweer tijd voor onze fastpassen voor de Starwars attractie, onderweg daar naar toe kregen we nog een set fastpassens hiervoor in onze handen gedrukt.
Het leuke was dat de tweede keer we een andere versie te zien krengend, ook heel leuk. Al met al hebben we deze attractie 3 keer gedaan.
Al met al verliep deze dag best aardig, wij blijven het de minste van de vier parken vinden maar we hebben ons prima vermaakt.
Uiteindelijk zijn we rond een uur of half vier weer in de villa. Helaas worsteling laatste avond, morgen gaan we weg richting Savannah. Maar niet voordat we nog uit eten zijn geweest bij de Applebees want ik heb deze reis nog geen chicken fajitas gegeten. Dat is zo lekker. En ook deze keer smaakte het weer prima. Nu zijn we de koffers aan het pakken voor de trip naar Savannah morgen.

Een gedachte over “Dag 15 – Disney studios

Reacties zijn gesloten.