Dag 16 – Savannah

Vandaag zijn we vertrokken uit onze villa. Het was er heerlijk maar aan alles komt een eind. Morgen vertrekt onze vlucht naar Nederland vanuit Atlanta, vandaar dat we een tussenstop in Savannah hebben ingepland.
Het is ongeveer 5 uur rijden. We vertrekken kwart voor tien en met wat tussenstops komen we om half vier aan in Savannah. Het hotel had ik van te voren geboekt via expedia. Het had goede recensies en lag ook gunstig ten opzichte van de het centrum.
De TomTom brengt ons tot voor de deur. Parkeren kan alleen vallet; dit houdt in dat je de auto sleutels afgeeft en het hotel parkeert de auto voor je, en dit alles voor 15 dollar per dag.
Het hotel (spring Hill suites) ziet er vrij nieuw uit en de kamer is keurig.
Nadat we onze koffers op de kamer hebben gezet gaan we te voet naar her centrum.
Dit centrum heeft een ouderwets uiterlijk, dat zie je niet vaak in de states. Het is erg gezellig en leuk om langs de kade te lopen. Er staan nog veel oude gebouwen en de stad is echt heel eenvoudig opgebouwd; allemaal rechte straten met hier en daar een plein (square).

20120822-210905.jpg
Na de wandeling wordt er nog even gezwommen in het zwembad van het hotel waarna we weer naar het centrum lopen om wat te eten.
Het is erg gezellig in het centrum met live muziek, en voor het eerst deze vakantie eten we buiten, voorheen ging dat niet want het was gewoon te warm. Nu is het een prima temperatuur om buiten te eten.
Na eten gaan we weer naar het hotel waar nog gezwommen wordt en ik weer aan het blog kan werken. Het uitchecken morgen hoeft pas om 12 uur. Dat geeft ons morgen de tijd om nog even in Savannah rond te kijken voordat we verder gaan naar Atlanta.

4 gedachtes over “Dag 16 – Savannah

  1. Wat een leuke afsluiting van jullie reis, buiten eten en genieten van live muziek.
    Dankjullie wel dat wij mee mochten genieten van jullie belevenissen ik heb het in iedergeval erg leuk gevonden om smorgens jullie belevenissen onder het genot van een bakkie koffie te mogen lezen.
    Een goede terugvlucht en alvast welkom thuis
    grtjes Mineke

  2. Pingback: Dag 17, van St. Augustine naar Savannah. | chippie777

Reacties zijn gesloten.