Dag 17 & 18 – Onze laatste dag

Vandaag werden we wakker in het prachtige Savannah. We hoeven pas uit te checken om 12 uur dus dat komt mooi uit. We gaan na het ontbijt nog even door het historisch district lopen. Het is werkelijk een prachtige stad met veel koloniale gebouwen. Het is heel on-Amerikaans zo veel oudheid. Deze stad is echt een aanrader voor de cultuur liefhebber maar ook voor de rust zoeker, er heerst een prettige sfeer.

Helaas moeten we afscheid nemen va Savannah want onze vlucht vertrekt om 22:40. Om half twaalf vertrekken wij uit Savannah richting Atlanta. We doen rustig aan want het is maar 4 uur rijden en anders komen wij veelste vroeg aan in Atlanta. Met de nodige tussenstops rijden we toch rond kwart voor vijf de parkeerplaats op van de Ruby’s tuesday vlak bij ons eerste hotel van deze vakantie. We besluiten hier de vakantie af te sluiten met een lekker amerikaans dinner.

Nadat in etentje leveren we de huur auto in bij Alamo. Van hieruit moeten we de bus nemen naar de internatiol terminal. Dit is allemaal veranderd sinds vorig jaar, toen ging je nog met een monorail. Maar tegenwoordig is het domestic verkeer gescheiden van het internationale verkeer. Ik vind het het er niet prettigere op geworden. Maar goed we worden keurig afgeleverd voor de terminal na een busrit van 15 minuten. We checken in en vermaken ons de komende uren zo goed en zo kwaad als dat gaat.

We vertrekken redelijk op schema en komen ruim 20 minuten voor schema tijd aan in Amsterdam. De kist zat helemaal vol, maar voor de meeste van ons viel de terugvlucht niet tegen.

Opa en oma stonden als verassing ons op te wachten. Inmiddels is de erste was al gedraaid en proberen we wakker te blijven, maar echt laat zullen we het niet maken want we zijn allemaal best moe.

Het was weer een geweldige vakantie en wie weet komt er weer een vervolg.

Een gedachte over “Dag 17 & 18 – Onze laatste dag

  1. Jullie hebben een fantastische vakantie gehad, en wat een heerlijke afsluiting nog lekker dineren bij Ruby Tuesday. Het zal toch weer wennen zijn in ons landje, maar oh wat went dat gauw, Ik heb genoten van jullie belevenissen en mochten jullie volgend jaar weer gaan hoop ik dat jullie weer jullie belevenissen aan het papier gaan toevoegen meld ik mij zeer zekers aan om jullie te gaan volgen.
    grtjes Mineke

Reacties zijn gesloten.