Dag 8 maandag 15 augustus; Key West

Vandaag hadden we een hele dag in Key West, maar eerst hebben we lekker uitgeslapen. Omdat bij dit hotel geen ontbijt was inbegrepen zijn we deze keer gaan ontbijten bij de The Waffle house, want dit zit naast het hotel.
Trouwens over het hotel gesproken, het is betaalbaar (zeker voor Key West) maar ik denk niet dat we er nog een keer heen zouden gaan. Het is een beetje vergane glorie waardoor alles niet even schoon overkomt. Het zwembad is groot en fijn voor kinderen maar de kamers hebben nodig een opknap beurt nodig. Ook het internet is niet even stabiel. Maar goed niet klagen, we wisten van te voren dat dit een goedkoop hotel was dus kun je dit een beetje verwachten.
Na het ontbijt lekker rustig aangedaan en een paar uurtjes bij het zwembad gezeten. Halverwege de middag richting het centrum van Key West gegaan (Duvalstreet) en daar de auto geparkeerd.

Van hieruit helemaal naar USA most southern point gelopen en weer terug, en bij deze temperaturen viel dat niet mee, maar wat is het leuk om door deze straat te lopen met al die oude huisjes.
We gingen bijtijds eten zodat we de beroemde zonsondergang konden zien na het eten. Rond zeven uur liepen we langs de kade waar meer mensen waren om de zonsondergang te zien. En natuurlijk de straatartiesten, want die zorgen toch voor de speciale sfeer die daar heerst.

De zonsondergang was prachtig alleen op het moment supreme zat er een wolk in de weg :-))

Ook wel leuk om mee te maken dat je dit moment met duizende andere mensen ziet, echt iedereen kijkt naar de ondergaande zon. Na de zonsondergang nog even rondgekeken bij de verschillende artiesten, sommige waren echt geweldig en weer andere schamen zich nergens voor. Al met al een zeer geslaagde dag. Nu met de beentjes omhoog uitrusten en morgen weer een (lange) reis richting Naples.

4 gedachtes over “Dag 8 maandag 15 augustus; Key West

Reacties zijn gesloten.