Dag 9 dinsdag 16 augustus; van Key West naar Naples

Vandaag stond de rit van Key West naar Naples op het programma. ’s ochtends rond 5 uur brak het onweer los en het ging behoorlijk te keer. Toch nog wat geslapen maar om 8 uur was het uit met de pret, een harde knal en het brandalarm, dit alles was het gevolg van een bliksem inslag naast ons hotel.
Geen stroom meer in de omgeving van het hotel dus ook niet in de waffle house voor ons ontbijt. Het uitchecken ging ook niet, maar dat zouden ze doen zodra er weer stroom was. Daar vertrouwen we dan maar op. Een stukje verderop was wel weer stroom en ook een ihop voor ons ontbijt.

Na ons veelte grootte ontbijt zijn we vertrokken naar Naples. We hebben een tussenstop geplanned in Shark Valley. Ook dit was weer een tip van het florida forum. Dit was wel 4 uur rijden.

Maar weer was het de moeite waard. De tramtour is erg leuk en informatief en we hebben veel wildlife gezien en uiteraard ook aligators. De hele auto rit van Key West via de everglades naar Naples is trouwens ook prachtig.
Uiteindelijk kwamen we om 7 uur ’s avonds aan in ons hotel en dat was ook geweldig. Zeker voor een Best Western hotel is dit een prachtig plekje. Twee zwembaden en twee jacuzzi’s in een prachtig aangelegde tuin. Mochten er lezers zijn die een hotel zoeken in Naples dan zou ik zeker deze in overweging nemen.